Nyfødt fotografering i København

nyfødt med forældre
nyfødt fotografi københavn
nyfødt billede

Pris for nyfødt fotografering:

Kr. 899

  • 3 Billeder i høj opløsning 
  • sort/hvid eller Farve
  • Professionel redigering
  • 2 timer i studie
Bestil tid

Fotografering af  baby ældre end 14 dage?

Spørgsmål og svar
Nyfødt fotografering

Prisen er 899 Kr. det inkludere 3 billeder og to timers fotosession.

Skulle i ønske flere billeder koster yderligere billeder 200 Kr. og jeg tilbyder:

  • 10% rabat ved 10+ billeder
  • 20% rabat ved 20+ billeder

Giv mig gerne besked, når dit lille nyfødt ankommer og vi kan lave en aftale, ideelt set inden for de første 10 dage af babys liv og helst inden de er to uger gamle, hvis det er muligt.

Nyfødte sessioner er afslappede og i langsomt tempo, mens jeg arbejder omkring dit barn. Ideelt set vil baby være vågen, når du ankommer og klar til at spise, så de er klar til en dejlig lang søvn! Min stil er en kombination af poserede på min sækkestol i en række behagelige og sikre positurer. Jeg elsker også at fotografere den nye baby med søskende, hvis de har nogen, og forældre også.

Hvis baby bliver ammet, råder jeg mødre til at undgå krydret/sur/gasfyldt mad i 24 timer før sessionen. Prøv også at holde baby vågen så længe som muligt før sessionen og klar til at få et stort moltid ved ankomsten. Klæd baby på noget, der er nemt at fjerne, og hold bleen så løs som muligt for at undgå mærker på huden.

Hvis du har en sentimental bamse eller et yndlingstøj/tæppe, bedes du medbringe disse, da vi muligvis kan inkorporere disse i optagelserne for at skabe unikke billeder, der er specielt for din familie, det kan også være et stykke tøj.
Det er så vigtigt for mig at lære og forstå din baby, så jeg kan læse deres signaler og reagere passende. Jeg vil gerne have, at din baby ser fredelig ud på billederne, så det er vigtigt, at de vænner sig til, at jeg holder og beroliger dem.
Jeg vil gerne have, at du føler dig hjemme, så tag skoene af, slap af. Jeg har en sofa i studiet. Så kan du enten se din baby i alle de yndige poseringer og rekvisitter, følge med på sociale medier og nyheder eller få en lille smule hvile. Studiet vil være meget varm, da dette hjælper med at holde baby i ro, så klæd dig i lag, så du ikke bliver for varm. Vær sikker på, at hvis jeg føler, at baby har brug for at vende tilbage til dig for at få mad eller at finde sig tilrette, vil jeg gøre det, det vil hjælpe sessionen, hvis jeg har din tillid til at dulme din baby, mens du nyder frikvarteret!

Der er altid stor chance for ulykker, og jeg er mere overrasket, hvis det ikke sker! Det er sket før under en Nyfødt fotografering og det vil ske igen mange gange, så det er virkelig ikke et problem, og du behøver ikke have dårlig samvittighed over det.

Dette er kun naturligt og har ikke tendens til at vare hele sessionen. Hvis baby græder og intet virker kan vi flytte aftalen, da det kan være, at de er ved at blive syge. Oftere, med lidt tid, tålmodighed og udholdenhed vil alle babyer slå sig ned, og vi vil være i stand til at skabe smukke billeder – vågen eller sovende.

Selvom det kan tage længere tid at fjerne eventuelle mærker fra fødslen, såsom ridser fra små babynegle eller skællet/plettet hud, er dette alt sammen en del af redigeringsprocessen for nyfødte og vil blive skånsomt fjernet under efterbehandlingen.
Især for mødre forstår jeg, at et par dage efter at have fået en baby, har du måske ikke lyst til dig selv, eller føler dig særlig tryg ved at få taget dit billede, men husk at dette er en enestående mulighed for at få nogle helt specielle billeder med din nyfødt og din nye familieenhed. Jeg vil forsigtigt posere og bruge flatterende lys til at skabe smukke billeder af jer alle. Du behøver ikke at vise dem frem, de kan være noget for dig, men jeg opfordrer forældre til at tage billeder med deres baby – de vil takke dig for det en dag!

Jeg synes, det virker bedst at holde tingene neutrale til en nyfødt fotografering så som sort, grå, marineblå og hvid er alle gode valg, og prøv at koordinere jeres outfits uden at blive for matchende!  Vælg outfits, som du føler dig glad i, men som ikke vil datere dine billeder, så undgå mønstre og logoer for at holde billederne tidløse.

 

Jeg har studie på:
Islands Brygge 79a i kælderen af bygningen.

Derfor møder jeg alle min kunder i stueplan hvor jeg har en lille kontor plads, her finder du mig i indretnings butikken GG-STUDIO 

1 times gratis parkering
Ude foran adressen!
Islands Brygge 79a
(GG-studio)

3 timers gratis parkering
100m længere ned af islands brygge ( nr 77 ) er der mulig at parkere 3 timer.


HUSK AT STIL P-SKIVEN!

galleri

gallery