Bryllupsfotograf

Min tilgang til bryllupsfotografering er enkel.

Mit mål som jeres bryllupsfotograf er, at falde i baggrunden og indfange de naturlige og ærlige øjeblikke mellem jer og jeres gæster.

Rådhus

Mandag til fredag
10:00 – 16:00

Lørdag
10:00 – 12:00
I København

2899,-

Kirke og Portrætter

I får alle gode billeder fra dagen

25
Redigerede billeder

4999,-

Kirke, Portrætter og Reception

I får alle gode billeder fra dagen

50 

Redigerede billeder

7999,-

Fra kirke til brudevals

I får alle gode billeder fra dagen

100 

Redigerede billeder

15999,-

Er datoen ledig?

Kontakt mig uforpligtende og få besked omkring hvorvidt jeres bryllups dato er ledig, eller for at få mere information.

Jeg bestræber mig på at svare indenfor 12 timer.

Ofte stillede spørgsmål

FAQ - Bryllup

Ja og nej. Selvfølgelig er det op til jer hvilken retning I ønsker at tage. 

Jeg er fan af naturlige billeder og ting der sker naturligt. Jeg opfordrer mine par til at tale sammen, grine, komplimentere hinanden og fortælle hvordan jeres morgen var uden den anden. Det får jer til at glemme alt om at posere og får jer til at se naturlige ud, så gør jeg mit bedste for at fange disse små øjeblikke.

Når det er sagt, er min erfaring at de fleste gerne vil have lidt hjælp til at finde poseringer, der også ser godt ud på billederne. Derfor opfordrer jeg jer til at kombinere det naturlige med et par klassiske bryllups poseringer.

Når vi har fået et par billeder med den klassiske posering, kan I nemt benytte lejligheden til at give hinanden et kys og lade den traditionelle position flyde over i et mere naturligt øjeblik.  Så vi kombinerer det naturlige med det klassiske, hvilket vil give nogle flotte billeder, hvor I også kan genkende jer selv.

Men det er jeres billeder, så i bestemmer selvfølgelig selv.

At vælge en bryllupsfotograf er en stor beslutning. Jeg ønsker at I skal føle jer trygge og være sikre på, at I træffer den helt rigtige beslutning. Derfor tilbyder jeg et helt uforpligtende personligt møde, et telefonopkald eller en videochat, så vi kan lære hinanden lidt bedre at kende og snakke detaljer.

Alt hvad I behøver for at reservere jeres dato, er at underskrive en kontrakt og indbetale depositum, så er datoen jeres.

Hvis I forespørger på en dato og i har brug for tid til at tænke over det, kan jeg kontakte jer hvis jeg får en anden forespørgsel på samme dato.

Jeg kan hjælpe jer med næsten alt, der har med jeres bryllupsbilleder at gøre, så spørg endelig.

Jeg har alene i 2022 skudt over 22 bryllupper, så jeg er ekspert i hvor lang tid alting tager, og hvornår ting normalt sker.

Jeg har ud over det arbejdet i restaurationsbranchen, og afviklet alt fra store events til små arrangementer, så jeg har en god fornemmelse for hvornår at jeg skal være på, og hvornår jeg skal træde mere i baggrunden som bryllupsfotograf.

Ja, I jeres online galleri tilbyder jeg en print service, som er en virkelig nem måde at få printet billeder af en utrolig god kvalitet. 

Hvis I ønsker det, hjælper jeg også gerne med at designe et fotoalbum. 

I kan også downloade billederne i høj opløsning og udskrive dem, hvor I ønsker. 

Jeg holder tingene virkelig simple. Vi kan gennemgå denne proces mere i dybden, hvis I er nysgerrige eller har flere spørgsmål.

Som bryllupsfotograf er jeg mobil i hele Danmark, dog er de fleste af mine opgaver i København og på Sjælland,.

Jeg holder til i det centrale København med studie og kontor på Islands Brygge.

Efter ceremonien er det oplagt at tage familie- og gruppebilleder, da alle er samlet, 

Jeg har lavet en liste med forslag til hvilke gruppebilleder man kan tage, men ingen familier er ens, og derfor opfordrer jeg jer til at lave en liste til mig, med dem der skal være med på billederne.

Nygifte sammen – Brud med forældre – Brud med nærmeste familie – Gom med forældre – Gom med nærmeste familie – Nygifte med brudens familie  Nygifte med gommens familie – Nygifte med brudens forældre – Nygifte med gommens forældre – Nygifte med begge forældrepar.

Andre væsentlige grupper af familie/venner.

Gruppebillede (alle gæster).

Ja. Selvfølgelig. “Har alle bryllupsfotografer ikke forsikring?” Desværre er dette ikke tilfældet.

Jeg er ansvarsforsikret og alt mit udstyr er forsikret.