Bryllupsfotograf

Min tilgang til bryllupsfotografering er enkel.

Når det gælder om at indfange jeres særlige dag gennem linsen, er min filosofi at lade jer og jeres kære være jer selv. Når de formelle ting er overstået, vil jeg have jer til at give slip, have det sjovt og fuldt ud omfavne følelserne i øjeblikket. Mit mål som jeres bryllupsfotograf er at falde i baggrunden og ærligt indfange de naturlige og ærlige øjeblikke mellem jer og jeres gæster

Rådhus

Mandag til fredag
10:00 – 16:00

Lørdag
10:00 – 12:00
I københavn

2499,-

3 timer

Vi sammensætter dagen sammen

Alle billeder fra dagen

50
Redigerede billeder

3999,-

6 timer

Vi sammensætter dagen sammen

Alle billeder fra dagen

100
Redigerede billeder

6999,-

11 timer

Vi sammensætter dagen sammen

Alle billeder fra dagen

200
Redigerede billeder

14999,-

Er jeres dato ledig?

Kontakt mig uforpligtende og få at vide, om
jeres dato stadig er ledig eller for mere information.

Jeg bestræber mig på at svare inden for 12 timer.

Ofte stillede spørgsmål

FAQ - Bryllup

Ja og nej. Selvfølgelig er det op til Jer, hvilken retning I vil tage. 

Jeg er fan af naturlige billeder og ting, der sker naturligt, så jeg opfordrer mine par til at tale sammen, grine, komplimentere hinanden og fortælle, hvordan jeres morgen var uden den anden. Det får jer til at glemme alt om at posere og får jer til at se naturlige ud, så gør jeg mit bedste for at fange disse små øjeblikke.

Når det er sagt, er min erfaring, at de fleste gerne vil have lidt hjælp til at finde poseringer, der også ser godt ud på billederne, derfor opfordrer jeg til at kombinere det naturlige med et par klassiske poseringer, men min tilgang til det er, at hvis det ikke føles naturligt, så vil i også reflektere det, så hvis det hjælper at ændre posen en smule, så den føles mere naturlig, så gør det. 

Når vi har fået et par billeder med den klassiske posering, kan I nemt benytte lejligheden til at give hinanden et kys og lade den traditionelle position flyde over i et mere naturligt øjeblik.  Så vi kombinerer det naturlige med det klassiske, hvilket vil give nogle flotte billeder, hvor I også kan genkende jer selv

At vælge en bryllupsfotograf er en stor beslutning. Jeg ønsker, at I skal føle jer trygge og være sikre på, at I træffer den rigtige beslutning. Derfor tilbyder jeg et helt uforpligtende personligt møde, og et telefonopkald eller en videochat er selvfølgelig også en mulighed, så vi kan lære hinanden at kende og snakke detaljer!

Alt hvad I behøver for at reservere jeres dato er at underskrive en kontrakt og indbetale depositum, så er datoen jeres.

Hvis I forespørger om en dato og har brug for tid til at tænke over det, vil jeg kontakte jer, hvis jeg får en anden forespørgsel til samme dato.

Jeg er super hands on med mine par og hjælper jer gerne. Jeg har alene i 2022 skudt over 22 bryllupper i skrivende stund, så jeg er ekspert i, hvor lang tid alting tager, og hvornår ting normalt sker. Jeg har ud over det arbejdet i restaurationsbranchen og afviklet alt fra store til små events så har en god fornemmelse at hvornår jeg skal være på og hvornår jeg skal være mere i baggrunden som bryllupsfotograf.

Ja, I jeres online galleri tilbyder jeg print service, som er virkelig overkommelig og af utrolig god kvalitet, og hvis I ønsker det, hjælper jeg gerne med at designe et fotoalbum. I kan også downloade billederne i høj opløsning og udskrive dem, hvor I ønsker. Jeg holder tingene virkelig simple! Vi kan gennemgå denne proces mere i dybden, hvis I er nysgerrige!

Som bryllupsfotograf er jeg mobil i hele Danmark; dog er de fleste af mine opgaver i København og på Sjælland,.

Jeg holder til i det centrale København med studie og kontor på Islands Brygge.

Efter ceremonien er det oplagt at tage familie- og gruppebilleder, da alle er samlet, Jeg har lavet en liste med forslag til, hvilke gruppebilleder man kan tage, men ingen familier er ens, og derfor opfordrer jeg jer til at lave en liste til mig med dem, der skal være med på billederne.

Nygifte sammen – Brud med forældre – Brud med nærmeste familie – Gom med forældre – Gom med nærmeste familie – Nygifte med brudens familie  Nygifte med gommens familie – Nygifte med brudens forældre – Nygifte med gommens forældre – Nygifte med begge forældrepar.

Andre væsentlige grupper af familie/venner.

Gruppebillede (alle gæster).

Ja. Selvfølgelig. “Har alle bryllupsfotografer ikke forsikring?” Desværre er dette ikke tilfældet.

Jeg er ansvarsforsikret, og mit udstyr er forsikret.

Galleri