Bryllup

Bryllupsfotograf
København og Sjælland

bryllupsfotograf københavn og sjælland

Mine par er ikke kun navne i min kalender eller numre i et regneark. Som din bryllupsfotograf er jeg din højre hånd. Jeg er ligesom en best man med et kamera.

Min største filosofi er aldrig at få din dag til at føles som en produktion – at vide hvornår jeg skal træde ind og være retningsgivende, men endnu vigtigere at vide hvornår jeg skal træde tilbage og lade jeres dag udfolde sig.

Bryllups Pakker/priser

Rådhus Bryllup

Vielse og Portrætter

2499

Mandag til fredag
I København

Bryllups Pakke A

Vielse og Portrætter

4499

Vi sammensætter dagen sammen

Bryllups Pakke B

Vielse, Portrætter og Reception

7599

Vi sammensætter dagen sammen

Bryllups Pakke C

Fra forberedelse til brudevals

14999

Vi sammensætter dagen sammen

Er jeres dato ledig?

Jeg bestræber mig på at svare inden for 12 timer.

Galleri

bryllupsfotograf tager billede af brude par

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

I får fuld print- og download rettigheder til de redigerede billeder i høj opløsning uden ekstra gebyrer!

I kan downloade billederne i høj opløsning dele dem så meget i ønsker, eller i kan printe dem og lave bryllupsalbums.

I får ikke de rå uredigerede filer – tro mig, du vil ikke have dem! De fleste computere har ikke softwaren til selv at åbne de store RAW-filer. Desuden tager jeg mere end 2000 billeder på en bryllupsdag, og jeg gennemgår alle billederne og fjerner dem, der er dubletter, ude af fokus, lukkede øjne, ikke flatterende osv.

Jeg begrænser ikke det antal billeder i får, så i modtager hvert eneste billede, der blev fantastisk!

(billederne må ikke bruges kommerciel eller sælges uden tilladelse) 

HELT SIKKER! Jeg arbejder med rigtige mange mennesker (ikke modeller)! Hjælper folk til at se og føle sig godt tilpas foran kameraet, og alle siger, at de er ‘de mest akavede’ foran kameraet, men siger bagefter, at det er så meget nemmere og sjovere, end de troede, det ville være.

At vælge en bryllupsfotograf er en KÆMPE beslutning. Jeg ønsker, at i skal føle jer trygge og sikker på, at i træffer den rigtige beslutning. Derfor tilbyder jeg personlig møde helt uforpligtende men det er også mulighed for et telefonopkald eller videochat, så vi kan lære hinanden at kende og snakke detaljer!

ABSOLUT! Jeg er super hands on med mine par og hjælper jer gerne. Jeg har alene i 2022 skudt over 20+ bryllupper i skrivende stund, så jeg er ekspert i, hvor lang tid alting tager, og hvornår ting normalt sker. Jeg har ud over det arbejdet i restaurationsbranchen og afviklet alt fra store til små events.

I jeres online galleri tilbyder jeg print service, det er virkelig overkommelig og utrolig god kvalitet og hjælper gerne med at designe et fotoalbum hvis i ønsker det. I kan også downloade billederne i høj opløsning og udskrive dem hvor i ønsker. Jeg holder tingene virkelig enkle! Vi kan gennemgå denne proces mere i dybden, hvis i er nysgerrig!

Selvfølgelig! 

Jeg er mobil i hele danmark, dog er fleste af mine opgaver i København og på sjælland,.

Jeg holder til i det centrale københavn med studie og kontor på islands brygge.

Efter ceremonien er det oplagt at tage familie og gruppebillede da alle er samlet,  jeg har lavet liste med forslag men ingen familie er ens derfor opfordre jeg jer til at lave en liste til mig med dem der skal være med på billederne.

Nygifte sammen – Brud med forældre – Brud med nærmeste familie – Gommen med forældre – Gommen med nærmeste familie – Nygifte med brudens familie  Nygifte med gommens familie – Nygifte med brudens forældre – Nygifte med gommens forældre – Nygifte med begge forældre sæt

Andre væsentlige grupper af familie/venner

Gruppebillede (alle gæster)

Ja. Selvfølgelig. “Har alle bryllupsfotografer ikke forsikring?” Desværre er dette ikke tilfældet

Jeg er ansvarsforsikret og mit udstyr er forsikret.

Alt hvad du behøver for at reservere jeres dato er at underskrive en kontrakt og indbetale depositum så er datoen din.

Hvis du forespørger om en dato og har brug for tid til at tænke over det, vil jeg kontakte dig, hvis jeg får en anden forespørgsel til samme dato.