Bryllup

Bryllupsfotografering

Min tilgang til bryllupsfotografering er enkel:

Jeg vil have jer til at glemme, at I skal posere (når vi er forbi alt det formelle), nyde jeres kærlighedsfest, lade følelserne flyde frit og have det sjovt. Jeg vil være et sted i baggrunden og tage ærlige fotos af jer samt jeres gæster.

Bryllupspakker/priser

Rådhusbryllup

Vielse og portrætter

2499

Mandag til fredag
i København

book nu

3 timer

Vielse og portrætter

4499

Vi sammensætter dagen sammen

6 timer

Vielse, portrætter og reception

7599

Vi sammensætter dagen sammen

11 timer

Fra forberedelse til brudevals

14999

Vi sammensætter dagen sammen

Er jeres dato ledig?

Kontakt mig uforpligtende og få at vide, om
jeres dato stadig er ledig eller for mere information.

Jeg bestræber mig på at svare inden for 12 timer.

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

I får fuld print- og downloadrettigheder til de redigerede billeder i høj opløsning uden ekstra gebyrer!

I kan downloade billederne i høj opløsning og dele dem så meget, I ønsker. Eller I kan printe dem og lave bryllupsalbums.

I får ikke de rå uredigerede filer – tro mig, I vil ikke have dem! De fleste computere har ikke softwaren til selv at åbne de store RAW-filer. Desuden tager jeg mere end 2000 billeder på en bryllupsdag, og jeg gennemgår alle billederne og fjerner dem, der er dubletter, ude af fokus, har lukkede øjne, ikke flatterende osv.

Jeg begrænser ikke det antal billeder, I får, så I modtager hvert eneste billede, der blev fantastisk!

(Billederne må ikke bruges kommercielt eller sælges uden tilladelse) 

HELT SIKKERT! Jeg arbejder med rigtige mange mennesker (ikke modeller)! Jeg hjælper folk til at se og føle sig godt tilpas foran kameraet, og alle siger, at de er ‘de mest akavede’ foran kameraet, men siger også bagefter, at det var så meget nemmere og sjovere, end de havde troet, det ville være.

At vælge en bryllupsfotograf er en KÆMPE beslutning. Jeg ønsker, at I skal føle jer trygge og være sikre på, at I træffer den rigtige beslutning. Derfor tilbyder jeg et helt uforpligtende personligt møde, og et telefonopkald eller en videochat er selvfølgelig også en mulighed, så vi kan lære hinanden at kende og snakke detaljer!

ABSOLUT! Jeg er super hands on med mine par og hjælper jer gerne. Jeg har alene i 2022 skudt over 20 bryllupper i skrivende stund, så jeg er ekspert i, hvor lang tid alting tager, og hvornår ting normalt sker. Jeg har ud over det arbejdet i restaurationsbranchen og afviklet alt fra store til små events.

I jeres online galleri tilbyder jeg print service, som er virkelig overkommelig og af utrolig god kvalitet, og hvis I ønsker det, hjælper jeg gerne med at designe et fotoalbum. I kan også downloade billederne i høj opløsning og udskrive dem, hvor I ønsker. Jeg holder tingene virkelig simple! Vi kan gennemgå denne proces mere i dybden, hvis I er nysgerrige!

Jeg er mobil i hele Danmark; dog er de fleste af mine opgaver i København og på Sjælland,.

Jeg holder til i det centrale København med studie og kontor på Islands Brygge.

Efter ceremonien er det oplagt at tage familie- og gruppebilleder, da alle er samlet, Jeg har lavet en liste med forslag til, hvilke gruppebilleder man kan tage, men ingen familier er ens, og derfor opfordrer jeg jer til at lave en liste til mig med dem, der skal være med på billederne.

Nygifte sammen – Brud med forældre – Brud med nærmeste familie – Gom med forældre – Gom med nærmeste familie – Nygifte med brudens familie  Nygifte med gommens familie – Nygifte med brudens forældre – Nygifte med gommens forældre – Nygifte med begge forældrepar.

Andre væsentlige grupper af familie/venner.

Gruppebillede (alle gæster).

Ja. Selvfølgelig. “Har alle bryllupsfotografer ikke forsikring?” Desværre er dette ikke tilfældet.

Jeg er ansvarsforsikret, og mit udstyr er forsikret.

Alt hvad I behøver for at reservere jeres dato er at underskrive en kontrakt og indbetale depositum, så er datoen jeres.

Hvis I forespørger om en dato og har brug for tid til at tænke over det, vil jeg kontakte jer, hvis jeg får en anden forespørgsel til samme dato.