nyfødt med forældre
mor kysser nyfødt baby
nyfødt fotografi

Nyfødtfotografering
i København

Nyfødt op til og med 2 uger gammel, dog er det bedst inden for de første 7 dage.

  • 3 Billeder i høj opløsning 
  • Sort/hvid og farve
  • 120 min session
  • mulighed for at tilkøbe flere billeder
Kr. 999
Bestil tid
nyfødt foto

Spørgsmål og svar
Nyfødtfotografering

Prisen er 999 Kr., som inkluderer 3 billeder og to timers fotosession.

Skulle I ønske flere billeder, koster det yderligere 250 Kr. og jeg tilbyder:

  • 20% rabat ved 5+ billeder

Lad mig vide, hvornår din lille nyfødte ankommer, så vi kan lave en aftale. Ideelt set inden for de første 7 dage af babyens liv, fordi babyen stadig sover meget og kan placeres i fosterstilling.

Så snart den lille er mere end 10-14 dage gammel, strækker de sig meget mere og være meget mere vågen hvilket kan gøre det lidt svær at få de her perfekte billeder som i galleriet.

Nyfødtsessioner er afslappede og foregår i langsomt tempo, mens jeg arbejder omkring dit barn. Ideelt set vil baby være vågen, når du ankommer og klar til at spise, så de er klar til en dejlig lang søvn! Min stil er en kombination af poserende på min sækkestol i en række behagelige og sikre positurer. Jeg elsker også at fotografere den nye baby med søskende, hvis de har nogle, og forældre også.

Hvis din baby bliver ammet, råder jeg mødre til at undgå krydret/sur/gasfyldt mad i 24 timer før sessionen. Prøv også at holde baby vågen så længe som muligt før sessionen og klar til at få et stort måltid ved ankomsten. Klæd baby på med noget, der er nemt at fjerne, og hold bleen så løs som mulig for at undgå mærker på huden.

Hvis du har en sentimental bamse eller yndlingstøj/tæppe, bedes du medbringe disse, da vi muligvis kan inkorporere disse i optagelserne for at skabe unikke billeder, som er specielle for din familie.

Det er så vigtigt for mig at lære og forstå din baby, så jeg kan læse dets signaler og reagere passende. Jeg vil gerne have, at din baby ser fredelig ud på billederne, så det er vigtigt, at de vænner sig til, at jeg holder og beroliger dem.

Jeg vil gerne have, at du føler dig hjemme, så tag skoene af og slap af. Jeg har en sofa i studiet. Så kan du enten se din baby i alle de yndige poseringer og med rekvisitter, følge med på sociale medier og i nyheder eller få en lille smule hvile. Studiet vil være meget varmt, da det hjælper med at holde baby i ro, så klæd dig i lag, så du ikke bliver for varm. Vær sikker på, at hvis jeg føler, at baby har brug for at vende tilbage til dig for at få mad eller at finde sig tilrette, vil jeg gøre det. Det vil hjælpe sessionen, hvis jeg har din tillid til at dulme din baby, mens du nyder frikvarteret!

Der er altid stor risiko for sådanne uheld, og jeg er mere overrasket, hvis det ikke sker! Det er sket før under en nyfødtfotografering, og det vil ske igen mange gange, så det er virkelig ikke et problem, og du behøver ikke have dårlig samvittighed over det.

Dette er kun naturligt og har ikke tendens til at vare hele sessionen. Hvis baby græder, og intet virker, kan vi flytte aftalen, da det kan være, at de er ved at blive syge. Oftere, med lidt tid, tålmodighed og udholdenhed vil alle babyer slå sig ned, og vi vil være i stand til at skabe smukke billeder – vågen eller sovende.

Selvom det kan tage længere tid at fjerne eventuelle mærker fra fødslen, såsom ridser fra små babynegle eller skællet/plettet hud, er dette alt sammen en del af redigeringsprocessen for nyfødte og vil blive skånsomt fjernet under efterbehandlingen.

Især for mødre forstår jeg, at et par dage efter at have fået en baby, har du måske ikke lyst til at se dig selv, eller føler dig særlig tryg ved at få taget dit billede, men husk, at dette er en enestående mulighed for at få nogle helt specielle billeder med din nyfødte og din nye familieenhed. Jeg vil forsigtigt posere og bruge flatterende lys til at skabe smukke billeder af jer alle. Du behøver ikke efterfølgende at vise dem frem, de kan bare være til dig, men jeg opfordrer forældre til at tage billeder med deres baby – de vil takke dig for det en dag!

Jeg synes, det virker bedst at holde tingene neutrale til en nyfødtfotografering, så sort, grå, marineblå og hvid er alle gode valg, og prøv at koordinere jeres outfits uden at blive for matchende!  Vælg outfits, som du føler dig glad i, men som ikke vil datere dine billeder, så undgå mønstre og logoer for at holde billederne tidløse.

Jeg har studie på:
Islands Brygge 79a i kælderen af bygningen.

Jeg møder alle min kunder i stueplan, hvor jeg har en lille kontorplads. Her finder du mig i indretningsbutikken GG-STUDIO 

1 times gratis parkering
Ude foran adressen!
Islands Brygge 79a
(GG-studio)

3 timers gratis parkering
100 m længere nede af Islands Brygge ( nr. 77 ) er der mulighed for at parkere 3 timer.

HUSK P-SKIVEN!