nyfødt med forældre
mor kysser nyfødt baby
nyfødt fotografi

Nyfødtfotografering
i København

Nyfødt op til og med 5-6 uger gammel.

  • 3 Billeder i høj opløsning 
  • Sort/hvid og farve
  • 120 min session
  • mulighed for at tilkøbe flere billeder
Kr. 999
  • Vælg dato og tid
  • Indtast oplysninger
  • Info
  • Bekræftelse

Vælg dato og tid

Klik på en dato for at se en tidslinje over tilgængelige slots, klik på en grøn tid for at reservere den

Vælg dato og tid

Klik på en dato for at se en tidslinje over tilgængelige slots, klik på en grøn tid for at reservere den

Indtast oplysninger

Angiv venligst dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig en bekræftelse.

Info

Please answer this set of questions to proceed.

Bekræftelse

Din aftale er blevet planlagt. Gem venligst denne bekræftelse til din orientering.

Spørgsmål? Ring/SMS på 52 233 232

Valg af dato og tid

Valg af dato og tid
Kunde information
Info
Bekræftelse af aftale
oktober
2023
man
tir
ons
tor
fre
Lør
Søn
25
26
27
28
29
30
1
8 tilgængelig
2
3
4
5
6
7
8
4 tilgængelig
9
5 tilgængelig
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
14 tilgængelig
31
22 tilgængelig
1
8 tilgængelig
2
15 tilgængelig
3
4
5
30
14 tilgængelig
31
22 tilgængelig
1
8 tilgængelig
2
15 tilgængelig
3
4
5
6
21 tilgængelig
7
22 tilgængelig
8
9
10
11
12
13
12 tilgængelig
14
22 tilgængelig
15
8 tilgængelig
16
3 tilgængelig
17
5 tilgængelig
18
19
15 tilgængelig
20
21 tilgængelig
21
22 tilgængelig
22
17 tilgængelig
23
15 tilgængelig
24
5 tilgængelig
25
26
15 tilgængelig
27
21 tilgængelig
28
22 tilgængelig
29
17 tilgængelig
30
10 tilgængelig
1
5 tilgængelig
2
3
Pick a slot for
Booking oversigt
2 Timer
Nyfødt
Agent
RB
René Weigang Beck
Omkostningsfordeling
Service
Nyfødt
999 Kr
Total pris
999 Kr
nyfødt fotografi københavn
nyfødt foto

Spørgsmål og svar
Nyfødtfotografering

Prisen er 999 Kr., som inkluderer 3 billeder og to timers fotosession.

Skulle I ønske flere billeder, koster det yderligere 250 Kr. og jeg tilbyder:

  • 20% rabat ved 5+ billeder

Giv mig gerne besked, når din lille nyfødte ankommer, og så kan vi lave en aftale. Ideelt set inden for de første 10 dage af babys liv, og helst inden babyen er to uger gammel, hvis det er muligt.

Nyfødtsessioner er afslappede og foregår i langsomt tempo, mens jeg arbejder omkring dit barn. Ideelt set vil baby være vågen, når du ankommer og klar til at spise, så de er klar til en dejlig lang søvn! Min stil er en kombination af poserende på min sækkestol i en række behagelige og sikre positurer. Jeg elsker også at fotografere den nye baby med søskende, hvis de har nogle, og forældre også.

Hvis din baby bliver ammet, råder jeg mødre til at undgå krydret/sur/gasfyldt mad i 24 timer før sessionen. Prøv også at holde baby vågen så længe som muligt før sessionen og klar til at få et stort måltid ved ankomsten. Klæd baby på med noget, der er nemt at fjerne, og hold bleen så løs som mulig for at undgå mærker på huden.

Hvis du har en sentimental bamse eller yndlingstøj/tæppe, bedes du medbringe disse, da vi muligvis kan inkorporere disse i optagelserne for at skabe unikke billeder, som er specielle for din familie.

Det er så vigtigt for mig at lære og forstå din baby, så jeg kan læse dets signaler og reagere passende. Jeg vil gerne have, at din baby ser fredelig ud på billederne, så det er vigtigt, at de vænner sig til, at jeg holder og beroliger dem.

Jeg vil gerne have, at du føler dig hjemme, så tag skoene af og slap af. Jeg har en sofa i studiet. Så kan du enten se din baby i alle de yndige poseringer og med rekvisitter, følge med på sociale medier og i nyheder eller få en lille smule hvile. Studiet vil være meget varmt, da det hjælper med at holde baby i ro, så klæd dig i lag, så du ikke bliver for varm. Vær sikker på, at hvis jeg føler, at baby har brug for at vende tilbage til dig for at få mad eller at finde sig tilrette, vil jeg gøre det. Det vil hjælpe sessionen, hvis jeg har din tillid til at dulme din baby, mens du nyder frikvarteret!

Der er altid stor risiko for sådanne uheld, og jeg er mere overrasket, hvis det ikke sker! Det er sket før under en nyfødtfotografering, og det vil ske igen mange gange, så det er virkelig ikke et problem, og du behøver ikke have dårlig samvittighed over det.

Dette er kun naturligt og har ikke tendens til at vare hele sessionen. Hvis baby græder, og intet virker, kan vi flytte aftalen, da det kan være, at de er ved at blive syge. Oftere, med lidt tid, tålmodighed og udholdenhed vil alle babyer slå sig ned, og vi vil være i stand til at skabe smukke billeder – vågen eller sovende.

Selvom det kan tage længere tid at fjerne eventuelle mærker fra fødslen, såsom ridser fra små babynegle eller skællet/plettet hud, er dette alt sammen en del af redigeringsprocessen for nyfødte og vil blive skånsomt fjernet under efterbehandlingen.

Især for mødre forstår jeg, at et par dage efter at have fået en baby, har du måske ikke lyst til at se dig selv, eller føler dig særlig tryg ved at få taget dit billede, men husk, at dette er en enestående mulighed for at få nogle helt specielle billeder med din nyfødte og din nye familieenhed. Jeg vil forsigtigt posere og bruge flatterende lys til at skabe smukke billeder af jer alle. Du behøver ikke efterfølgende at vise dem frem, de kan bare være til dig, men jeg opfordrer forældre til at tage billeder med deres baby – de vil takke dig for det en dag!

Jeg synes, det virker bedst at holde tingene neutrale til en nyfødtfotografering, så sort, grå, marineblå og hvid er alle gode valg, og prøv at koordinere jeres outfits uden at blive for matchende!  Vælg outfits, som du føler dig glad i, men som ikke vil datere dine billeder, så undgå mønstre og logoer for at holde billederne tidløse.

Jeg har studie på:
Islands Brygge 79a i kælderen af bygningen.

Jeg møder alle min kunder i stueplan, hvor jeg har en lille kontorplads. Her finder du mig i indretningsbutikken GG-STUDIO 

1 times gratis parkering
Ude foran adressen!
Islands Brygge 79a
(GG-studio)

3 timers gratis parkering
100 m længere nede af Islands Brygge ( nr. 77 ) er der mulighed for at parkere 3 timer.

HUSK P-SKIVEN!

Galleri: