Graviditets fotografering

Først og fremmest…Tillykke med en ny og spændende del af dit liv, uanset om det er din første eller femte graviditet. At hjælpe med at skabe og udvikle et nyt liv inde i dig er værd at dokumentere og skabe minder gennem Gravid fotografering. Hvor vil det være fantastisk at se tilbage på de kommende år og huske denne smukke tid.

portræt billede af gravid kvinde
maternity photoshoot copenhagen

Graviditets fotografering

Kr. 899

  • 3 Billeder inkl.
  • Professionel redigering
  • sort/hvid eller Farve
  • Studio og udendørs muligheder
  • Den kommende far er velkommen.
  • 2-3 forskellige outfit/udtryk
Bestil tid

Spørgsmål og Svar

I løbet af 28 til 36 ugers vinduet føler den gravide sig typisk stadig ret godt tilpas, så er det mindre belastende for dem at stå eller posere, når der tagers billeder. Det er også sent nok i graviditeten til, at hendes mave vises tydeligt, flot og rund.

Dette er en meget naturlig og normal følelse, som de fleste kommende mødre oplever, især med deres første graviditet. Der vokser en lille baby inde i din krop, og med det følger en masse ændringer i din krop. Gennem min linse ser jeg disse ændringer som absolut mirakuløse og smukke, og min førsteprioritet som professionel gravid fotograf er at få dig til at føle og SE smuk ud i vores tid sammen. Så vær sikker på, at du vil se kunne se en forskel.

Jeg opfordrer til det! Tag gerne din mand/partner og eventuelle større børn med til din session. At have din familie til at være en del af din session vil give mig mulighed for at skabe mere familieorienterede billeder, hvor de kan vise deres kærlighed til din ufødte baby. Intime billeder af netop dig selv og din partner bør også overvejes. Jeg foreslår, at du medbringer en ekstra voksen for at holde børnene beskæftiget, mens jeg tager jer begge væk uforstyrret for at slappe af for de bedste resultater.

Planlæg at fjerne stramt tøj eller med elastik mindst to timer før din session for at undgå mærker på din krop. Prøv at bære en løstsiddende kjole for at holde din hud glat. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at have nogle nøgen- eller semi-nøgen portrætter. Du er velkommen til at medbringe forskellige tøjstykker. Alt, der fremhæver din gravide mave, er velegnet. Elastiske materialer eller blonder er perfekte.

Sandheden er – ingen på mit websted er en professionel model, og alle kommer ind med den samme bekymring “hvad skal jeg gøre?” “Så du ved, jeg er akavet, held og lykke!” Jeg har hørt det hele! Jeg arbejder med dig hvert trin på vejen, poserer og dirigerer dig ind i poseringer for at gøre dig mest komfortabel under sessionen, og vil garantere dig du går fra mit studie med smukke gravide billeder.

Galleri: